HUC FF R

Boba Fett nova Disney+ serija 2021

Nakon godina nagađanja o tome hoće li Boba Fett dobiti svoj vlastiti spinoff, finale sezone 2 Mandalorijana potvrdilo je da će serija Boba Fetta na Disney Plus stići u prosincu 2021. godine.

Serija The Book of Boba Fett nije uvrštena kao najava tijekom Disneyevog dana velikih investitora. Nekoliko drugih projekata Ratova zvijezda, uključujući dva mandalorska spinoffa - seriju Ahsoka Tano i Rangers of the New Republic - seriju Lando Calrissian i anime seroju Star Wars, najavljeni je prošlog tjedna.

Seriju Mandalorian možete gledati OVDJE

Najava dolazi tijekom scene nakon kredita (ah, da, scena nakon kredita), koja pronalazi Bobu Fett i Fennec Shand u palači Jabba the Hutt. Vjerni pratioci će se sjetiti da je ovo mjesto gdje je Boba Fett nekoliko godina prije bačen u jamu sarlacc. Sad se vratio Boba Fett - i nakon što je minirao Bib Fortunu, zaposlenika Jabbe Hutta sa suhim licem koji mi je kao dijete davao noćne more - Boba Fett zauzima svoje mjesto na Jabbinom prijestolju.

Djelujemo pod pretpostavkom da je ovo spinoff serija, ali teoretski bi to mogao biti naziv treće sezone Mandalorijanaca. "Mandalorijanac" se mogao odnositi na bilo kojeg oklopljenog ratnika, poput Bobe Fetta ili čak Bo-Katana. Ipak, scena najave pretpostavljene spinoff serije bit će lijepo iznenađenje za sve one koji su se nadali filmu Boba Fett prije nekoliko godina kada su Rogue One i Solo emitovani. Sada umjesto toga postoji TV emisija. To je pametan potez za Disney i Lucasfilm. Serija je manji rizik od filma i pomaže korisnicima zadržati pretplatu na platformu. Uz to, povezivanje svega prilično je dobar način da natjerate ljude da ostanu na Disney Plusu i gledaju druge emisije kada završe s najnovijom epizodom Mandalorijanca.

Login
Dont have account? Sign Up
Register

Already have an account? Login