The Most Anticipated Horror Movies Of x

Najbolji horor filmovi 2020.

Složit ćemo se da je godina 2020. sama po sebi bila poput horor filma, ali za one kojima je pred-apokaliptično stanje u društvu uzrokovano virusom COVID nedovoljno uzbudljivo donosimo listu najboljih horor filmova ove godine.

The Invisible Man

The Invisible Man

Gledaj The Invisible Man - Online sa Prijevodom

Jedan od najboljih horror filmova u posljednjih 5 godina. The Invisible man -“Nevidljivi čovjek”- gotovo da i nema praznog hoda – više od dva sata trajanja ispunjeno je jednakim intenzitetom, napetošću. Predvidjeti sudbinu glavne protagonistkinje nije jednostavno – ako gledatelj uspije pogoditi neki detalj priče ubrzo slijede neočekivane minute koje vraćaju neizvjesnost. Sve do završnih trenutaka filma u kojem gledamo radikalno rješenje kao kaznu za zlostavljanje, manipuliranje sociopata i psihopata Adriana.

Credit: RLJE Films

Color Out of Space

Color Out of Space

Gledaj Color Out of Space - Online sa Prijevodom

Predgrađe Arkhama. U dvorište obitelji Gardner pada neobični meteor koji emitira čudnu ljubičastu svjetlost/boju, ali, srećom, nema žrtava. Mladi hidrolog Ward Phillips (Elliot Knight) otkriva kako je voda u okolici mjesta gdje je meteor pao zagađena, a ubrzo se u blizini kuće počinju događati neobične stvari i pojavljivati neobične biljke i životinje. Dok se bore s vlastitim problemima, Gardnerovi se moraju suočiti s činjenicom da je boja zapravo opasni kozmički entitet koji će ih iz normalnosti njihove svakodnevnice baciti u bezdan potpunog ludila.

Underwater

Underwater

Gledaj Uderwater - Online sa Prijevodom

Underwater nas od svog prvog trenutka baca u akciju, kada, gotovo u sceni otvaranja, podvodno postrojenje počinje pucati sa svih strana. Preživjeli, Norah (Kristen Stewart), Paul (T.J. Miller), Lucien (Vincent Cassel), Emily (Jessica Henwick) i Liam (John Gallagher Jr.) nemaju pojma što se događa i žele pronaći put do druge stanice u kojoj se nalaze evakuacijske kapsule. Ono za što su u prvi trenutak mislili da je potres, vrlo brzo saznaju da je nešto drugo. Stanica za bušenje probudila je nešto na dnu oceana, a sada ta bića pokušavaju uloviti ostale preživjele.

The Grudge

The Grudge 2

Gledaj The Grudge - Online sa Prijevodom

Radnja filma otkriva nam tajnu uklete kuće koja unutar svojih zidova krije strašnu smrt i užas koji uništava živote svih koji kroče preko praga. Ljudi u ukletoj kući ili poginu, ili polude, ili padnu u stanje katatonije. Koga smrtonosna kletva zarazi - umire, a nova se kletva rađa i poput virusa prenosi na svakoga tko uđe u kuću, u beskrajnom lancu užasa koji postaje sve veći...

Relic

RELIC

Gledaj Relic - Online sa Prijevodom

Kad stara i dementna Edna (R. Nevin) neobjašnjivo nestane, njezina kći Kay (E. Mortimer) i unuka Sam (B. Heathcote) dojure iz Melbournea kako bi je čim prije pronašle. Potraga prvih par dana biva bezuspješna, a onda se trećeg dana Edna sama pojavi niotkuda.Bez sjećanja gdje je bila i s misterioznom mrljom na prsima, starica se počinje ponašati sve čudnije što kod Kay 'uključi alarm' koji joj kazuje kako je vrijeme da majku smjesti u neki starački dom u kojem će imati adekvatnu skrb.

Possessor

POSSESSOR

Gledaj Possessor - Online Sa Prijevodom

Radnja filma Possessor prati agenticu Tasyu Vos koja radi za tajnu organizaciju koja pak koristi naprednu tehnologiju implantanata da bi “preuzela” tuđa tijela – što ih u konačnici dovodi da rade atentate na visokoprofilirane mete, za klijente s dubokim džepovima. Kako Vos tone sve dublje u svoj posljednji zadatak postat će zarobljena u umu koji prijeti njezinom uništenju…

The Mortuary Collection

The Mortuary Collection

Gledaj The Mortuary Collection - Online sa Prijevodom

Na pragu odlaska u penziju, ekscentrični pogrebnik prepričava nekoliko najčudnijih priča na koje je naišao u svojoj dugoj karijeri, ali ubrzo sazna da je konačna priča – njegova …

Sputnik

Sputnik

Gledaj Sputnik - Online sa Prijevodom

Radnja se odigrava 1983. godine u sovjetskom znanstveno-istraživačkom institutu zatvorenog tipa, negdje u stepama Kazahstana. Sam institut je nešto između kasarne i Gulaga. Službenici instituta žive u zajedničkim radničkim domovima, a u susjednim barakama su robijaši kojima je po scenariju pripremljena nezavidna sudbina. I jedne i druge čuvaju naoružani vojnici. Svi ti detalji dodatno pojačavaju horor efekt jer se neizvijesnosti kao tradicionalnom elementu žanra pridružuje i strah od svega što je svojstveno totalitarnoj državi.

Host

Host

Gledaj Host - Online sa Prijevodom

Šest prijatelja unajmi medijuma da održi seansu putem Zoom-a za vrijeme zaključavanja, ali dobivaju mnogo više nego što su dogovorili jer stvari brzo pođu po zlu. Kad zli duh počne napadati njihove domove, počinju shvaćati da možda neće preživjeti noć …

His House

His House

Gledaj His House - Online sa Prijevodom

Par izbjeglica bježi iz ratom razorenog Južnog Sudana, ali tada se bore da se prilagode svom novom životu u engleskom gradu u kojem ispod površine vreba zlo.

The Wolf of Snow Hollow

The Wolf of Snow Hollow

Gledaj The Wolf Of Snow Hollow - Online Sa Prijevodom

Teror zahvaća mali planinski grad dok se tijela otkrivaju nakon svakog punog mjeseca. Gubeći san, odgajajući kćerku tinejdžerku i brinući se za svog bolesnog oca, policajac Marshall se trudi da podsjeti sebe kako ne postoje vukodlaci …

Credit: Brian Douglas/Universal

Freaky

Freaky

Gledaj Freaky - Online Sa Prijevodom

Sedamnaestogodišnja Millie Kessler (Kathryn Newton) samo pokušava preživjeti krvožedne dvorane Blissfield škole i okrutnost publike. Ali kada postane najnovija meta Mesara (Vince Vaughn), zloglasnog serijskog ubice u njenom gradu, školska godina postaje joj najmanja briga.

Login
Dont have account? Sign Up
Register

Already have an account? Login